Tylko nie wiem co z tym tortem;/ dzieci chca z galaretka ja chcialam ten z maltersami. I nie wiem. Biszkopt upieklam, czekoladę rozpuscilam w kremowce i nie wiem co dalej
Wyście w akademiku nie mieszkały?? Termin zdatności do spożycia na opakowaniu to tylko sugestia zdarzało mi się, że nabiał zepsuł mi się przed terminem (zamknięty) i że po terminie i kilka tygodni był ok przeterminowane nie równa się zepsute
Wyście w akademiku nie mieszkały?? Termin zdatności do spożycia na opakowaniu to tylko sugestia zdarzało mi się, że nabiał zepsuł mi się przed terminem (zamknięty) i że po terminie i kilka tygodni był ok przeterminowane nie równa się zepsute
@Dorotak ale 7 mies po terminie? Na nabial to juz troche dlugo.
Poledwiczke kroje i reka lekko gniote. Sol pieprz z przypraw.
Polędwiczki lekko potraktowane ręka, sól, pieprz i na masełko a potem namoczone grzyby, zalewam z woda, podduszam chwilkę, zalewam kremówka, redukuje sos i już
Nadmiar kiełbasy z zamrażarki. W foli. Zapomniałam I za długo chyba stał w kuchni. Białe śliskie. Nie pachnie dobrze. Do wywalenia ta nieszczęsna kiełbasa?
Jad kiełbasiany paskudna sprawa. Znam takiego delikwenta co to pazerny byl bardzo i szkoda mu bylo nadpsutej kielbasy wyrzucic. Przyplacil to pobytem w szpitalu i powaznymi konsekwencjami zdrowotnymi.
Ja bym pizze... Zawsze można zdejmnac jak kto zawalowy w te klocki... ;-) Przepraszam Skatarzyna... Mój mascarpone ciągle czeka jeszcze w lodówce.. A torta ni ma już. :-) ojeny no zepsutego żarcia nie jem. Pytałam o nie zepsute choć przeterminowane.. To dostałam wykład o cotygodniowym sprzątaniu w lodówce. :-) i wogole woda swiecona przez łeb.
Komentarz
Poledwiczke kroje i reka lekko gniote. Sol pieprz z przypraw.
Sama nazwa już jest mniam
schab 5cio minutowy podlinkuje ktoś?
Babcia chce zrobić, to wolałabym podać sprawdzony przepis
To co @MAFJa pizza czy leczo ;-)