Prowoncujszko- ja tylko okreslilam to jako przyklad,mam kolezanke bardzo szczupla I o wiele lepiej wyglada z bluzkami bez dekoltu ale np.z kokarda blisko szyi.Sama zdecydowanie lepiej sie w czyms takim czuje.Mi by taki kroj nie pasowal,mam krotka szyje I wiekszy od niej biust,jak ubieram bluzki czy swetry z dekoltem-ksztalt np.V to Od razu wyglada to ladniej,wazne jest dla mnie osobiscie dobranie odpowiedniego biustonosza-chodzi o proporcje.Podobnie jesli mam dlugosc spodni tzw.rybaczki to jesli moge to wyzszy obcas-wyszczupli po prostu,nie "utnie" sylwetki.Mam znajoma,ktora skonczyla projektowanie odziezy I kiedys mi takie rzeczy zasugerowala-zaczelam troche zmieniac I zobaczylam,Ze to dziala.Eleganckie dlugie spodnie z ladna bluzka,marynarka czy tunika I buty Na obcasie czasem zakladam do kosciola I nie widze w tym nic zlego.Na codzien-zwlaszcza jak odwoze corke do szkoly-raczej mam
Styl sportowy,wygodny,nie zawsze rano zdaze z makijazem chocby lekkim.Jednak nie wyrozniam sie Bo tu Irlandki rano raczej atrakcyjnie nie wygladaja.Kiedys staralam sie byc zawsze pomalowana I po dwoch tygodniach uslyszlam od innych mam:nie
Zawyzaj poziomu;-)Jednak jesli gdzies potem jade ubieram sie bardziej elegancko.W Polsce jakos mialam taki klasyczny styl,tutaj bardziej sie wyluzowalam.Czasem mysle,Ze wielu rzeczy bym w PL nie zalozyla;-)
Spodnie bywają wygodniejsze w pewnych sytuacjach, jak jazda na rowerze, ale sukienki i spódnice są tylko dla kobiet prawda? Więc są bardziej kobiece...
Nie wyobrażam sobie malować portretu kobiecego w spodniach.
Tzn modelki pozującej w spodniach.
Jakoś tak nie pasuje...
W temacie: co powiecie na dobór zdjęcia z ostatnich ŚDM do cytatu z Jr:
Uwiodłeś mnie, Panie, a ja pozwoliłem się uwieść; ujarzmiłeś mnie i przemogłeś.
Ja widziałam ładną spódnicę. Ale Piotrek uznał, że za droga :sad: To tak apropos tematu... Po porodzie przerzuciłam się na spódnice i sukienki... i właściwie zapomniałam już, gdzie ostatni raz widziałam jakieś moje spodnie:shocked:
ze spódnicami i sukienkami w lecie o tyle jest problem że trzeba, że tak powiem się za nogi zabrać a mi się tak często nie chce, zwłaszcza w ciąży, włosy nie tylko na głowie rosną jak oszalałe - no chyba że przestanę się przejmować a sukienki na upały najlepsze ::)
ja akurat lubię spódnice i sukienki do kostek, a co do włosów, to w ciąży też mam problem, bo po każdej depilacji skóra jest tak podrażniona, że swędzi przez jakiś tydzień :sad:
Komentarz
Styl sportowy,wygodny,nie zawsze rano zdaze z makijazem chocby lekkim.Jednak nie wyrozniam sie Bo tu Irlandki rano raczej atrakcyjnie nie wygladaja.Kiedys staralam sie byc zawsze pomalowana I po dwoch tygodniach uslyszlam od innych mam:nie
Zawyzaj poziomu;-)Jednak jesli gdzies potem jade ubieram sie bardziej elegancko.W Polsce jakos mialam taki klasyczny styl,tutaj bardziej sie wyluzowalam.Czasem mysle,Ze wielu rzeczy bym w PL nie zalozyla;-)
Raczej nie wyglądają na robione, pani jest tłusta i przysadzista, myślę, że biust ma w zestawie do figury
Nie wyobrażam sobie malować portretu kobiecego w spodniach.
Tzn modelki pozującej w spodniach.
Jakoś tak nie pasuje...
Uwiodłeś mnie, Panie, a ja pozwoliłem się uwieść; ujarzmiłeś mnie i przemogłeś.
całe zdjęcie
Nie podejrzewają nawet, że właśnie są obgadywane:bigsmile:
a sukienki na upały najlepsze ::)
Taka dlugasna kiecka
Przed porodem wchodziłam w 34, teraz brakuje mi z 1-2 cm żeby zapiąć się w ulubioną spódniczkę sprzed ciąży...:sad:
38 mam w sferze nieosiągalności wiecznej.
Pociesz sie - inni mają gorzej