Hehe, właśnie pogooglowalam sobie ceny bizuteri platynowej. No do niektórych to by i mieszkanie trzeba by bylo oddać w rozliczeniu. A tak poważnie to w chinach jest bardzo tania bizuteria. Szczególnie srebro. Ja sobie mnóstwo zamawiam i sa fajnej jakość. Porównywalne do yes a cena 15% -25% tego co w Polsce.
Spróbuj stal chirurgiczna. Takie kolczyki jakimi sie przebija uszy. Duże ryzyko to nie jest bo kosztują 12-20,zl a powinno być ok. Jak sie okaże jest spoko to możesz sobie kupic bigle ze stali i powymieniać w tych kolczykach e których sie da.
nie wygląda czuje się ok, zero temp, co jakiś czas narzeka na bol brzucha głównie przy jedzeniu i wieczorem ale nie zaburza mu to funckonowania, i na ból głowy przez kilka tygodni się skarżył i stąd te badania były robione.
rozmawiałam z Martyną, powiedziała, że jak krwinki nie są wyługowane to może to być śluzówkowe (niestety ma tendencję do pocierania się tamże...) , żeby za 2 tyg powtórzyć
@annabe, podobają mi się kolczyki. Bardzo mi się podobają i ładnie wyglądają teraz jak mam krótkie włosy. Przy tej długości mozna pokombionować z przeróżnymi wzorami.
Bransoletki mam, ale nie ma między nami miłości aktualnie.
Czy czopki robione o takim składzie mogę brać podczas karmienia piersią ? Hydrocortisan 0,01 Paparencni 0,02 Lignicaim 0,04 Zinuoxydon 0,04 Balsm per 0,04 Bardzo mi juz doskwiera a tylko je mam w domu
Edit: Nie wiem czy poprawnie spisałam nazwy, lekarskie pismo jest trudne to rozszyfrowania
wczoraj dostałam mocnego, kłującego bólu jajnika - podniosłam się z krzesła i ból zwalił mnie z nóg. Trwało to kilka minut, ból był tak silny ze odbierał oddech. Dziś powtórka z rozrywki, choć epizod był znacznie krótszy. Nie mam gorączki, bólów brzucha, mdłosci czy innych objawów. Co mogło wywołac taki ból?
Jeszcze też się wetne w temat z pierdola, przepraszam. Jak to jest z ibiprofenem i paracetamolem w ciąży? Moge/nie mogę i co? Facet w aptece twierdzi że ibiprofenem w ogóle, paracetamol tylko w 3trym.
A mnie przy tym kaszlu trzyma taki ból głowy 3dzien że już nie wyrabiam a mam dziś 'wychodny' dzień..
Lekarza mam popołudniu, żeby do niego dotrzeć muszę pozbyc się boli głowy... I nie wiem czym i jaką dawka... Paracetamol mi się wydaje bezpieczniejszy ale moje 'wydaje sie'...;)
Paracetamol spoko. Ibuprofen najlepiej właśnie w drugim, choć w pierwszym też nie dramat. W III nie, bo NLPZ służą do farmakologicznego zamykania niezamkniętego przewodu Bottala . I istnieje marginalna szans, że się od nich zamknie w ciąży i dzecko umrze.
Acz nie wiem, ile realnie takich przypadków opisano. Tak czy owak , w III lepiej się trzymać paracetamolu
@Bea ja brałam diclofenac, najlepsze czopki(niestety) chociaż jak po długiej przerwie teraz w przeddzień wigilii mnie łupneło to z konieczności wstałam wzięłam ibum max i upiekłam 6makowców, (tzn nie leżałam ani nawet nie siedziałam dłużej niz mi przeszły mroczki przred oczami z bólu) i następnego dnia ledwie czułam lekki ból a dotychczas to kilkoma dniami leżenia się kończyło więc nie wiem czy to te rozruszanie tak poskutkowało pozytywnie...
Przez te dylemty zaczęłam się zastanawiać, który TC jestem i nie wiem... Nie liczyłam od ost wizyty... 21 albo 22... Dziękuje, lyknelam paracetamol i czekam na jakiś efekt... Dobrze że istnieje duplo to mam Frana z głowy... Hehe;)
Komentarz
Na szczęście biżuteria mogłaby dla mnie nie istnieć. Duża oszczędność.
W wątku medycznym ceny biżuterii w Chnach )
Juz tej platyny nie bede guglowala
Samochodu nie mam, nie ma czego zastawic.
Katarzyna pożyczyć nie chce. Zgubie czasem. Ale cieplej się zrobi, to może się do Ciebie wybiorę wreszcie.
zamówiłam sobie paczkę bez niklu, zobaczymy....
Jesli szkodzą to po co nosić?
A bransoletki piękne... Np: mokobelle :x
On ma poszerzona miedniczke nerkowa od urodzenia od 4 lat bez objawów, tylko obserwacja usg raz na 1.5 roku.
z czego może być taki wynik? Trzeba to leczyć?
rozmawiałam z Martyną, powiedziała, że jak krwinki nie są wyługowane to może to być śluzówkowe (niestety ma tendencję do pocierania się tamże...) , żeby za 2 tyg powtórzyć
Bransoletki mam, ale nie ma między nami miłości aktualnie.
Hydrocortisan 0,01
Paparencni 0,02
Lignicaim 0,04
Zinuoxydon 0,04
Balsm per 0,04
Bardzo mi juz doskwiera a tylko je mam w domu
Edit: Nie wiem czy poprawnie spisałam nazwy, lekarskie pismo jest trudne to rozszyfrowania
Mam jeszcze wolną gotówkę na prezent, jak nie uda się z tymi biglami bezniklowymi, to poczynię inwestycję w białe złoto.
A mnie przy tym kaszlu trzyma taki ból głowy 3dzien że już nie wyrabiam a mam dziś 'wychodny' dzień..
W III nie, bo NLPZ służą do farmakologicznego zamykania niezamkniętego przewodu Bottala . I istnieje marginalna szans, że się od nich zamknie w ciąży i dzecko umrze.
Acz nie wiem, ile realnie takich przypadków opisano. Tak czy owak , w III lepiej się trzymać paracetamolu
Dziękuje, lyknelam paracetamol i czekam na jakiś efekt... Dobrze że istnieje duplo to mam Frana z głowy... Hehe;)