Padłam, Wojtek z Maćkiem zrobili "film". Rzeczywiście pokaz obraz ów z napisami i dźwiękiem, na koniec napisy: scenariusz Maciek Rytel, reżyseria Wojtek Rytel, muzyka - z internetu.
Padłam, Wojtek z Maćkiem zrobili "film". Rzeczywiście pokaz obraz ów z napisami i dźwiękiem, na koniec napisy: scenariusz Maciek Rytel, reżyseria Wojtek Rytel, muzyka - z internetu.
Poryczalabym sie ze szczescia i ze smiechu! Przeslodkie to jest.
Na wspólnych wakacjach jechaliśmy razem samochodem z @aqq i jej synkiem Stasiem (3,5). Zapytałam o coś Stasia, zdaje się, że pytanie brzmiało: "To co Staś? Chcesz jechać nad jezioro?" a ten na to odpowiada: "Przed nocą poprzedniego poranku wymyśliłem sobie właśnie taki pomysł"
U nas ostatnio na topie powiedzenie: jakie to romantyczne i chichoty Dużo spacerujemy i wg 7 latka i 10 latki jak się zbliżamy na tym spacerze to takie romantyczne Okazuje się ,że jak ja podchodzę do męża to jest normalne ale jak on do mnie to romantyczne
Nie umiem odtworzyć tej opowieści. , ale się usmialismy
Zrobiłam kwadrans morderczego (dla mnie) spalania tłuszczu (przy tym się nawet rzęzi). Niestety nie byłam tym razem sama, dzieci patrzyły.
Z. odrywa się od rysowania, patrzy na mnie, patrzy na filmik z treningiem, na mnie, na filmik i mówi groźnie do trenerki:
- Ej, Ty babko! Co ty robisz mojej mamie?? Mojej ukochanej jedynej mamie??? Przestań, bo jak ci zaraz... Uch...
Komentarz
masz Młody kiedys tam
zostawil nam kartkę ma stole
"jestem u P.
wasz syn S."
mamy go jednego, wiec to cenna informacja dla nas
-Idusiu, swedzialo Cie i sie drapalas?
-Nie, mialam posypke.
To ja,to ja...
Muzeum Browaru, weszła pod stół, przy którym stał przewodnik i śpiewa:" Alleluja, Alleluja"
-To największy arbuz, jakiego widziałem!
-Przecież w sklepie były większe.
-Ale jakiego widziałem od środka i którego będę jeść!
-A dlaczego pytasz?
-Bo to mój dom i jestem ciekawa.
-Później powiem! -i w podskokach umknął na górę.
-Robiłem to już setki razy, nie wiem ile? chyba ponad dziesięć.
"Przed nocą poprzedniego poranku wymyśliłem sobie właśnie taki pomysł"
Dużo spacerujemy i wg 7 latka i 10 latki jak się zbliżamy na tym spacerze to takie romantyczne
Okazuje się ,że jak ja podchodzę do męża to jest normalne ale jak on do mnie to romantyczne
Nie umiem odtworzyć tej opowieści. , ale się usmialismy
Kto zgaduje, co to?
Podpowiedź: owoc;)