Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

moje dziecko powiedziało :)

17172747677197

Komentarz

• u nas było zawsze, że pies hauczy (logiczne), a hipopotam to potonta (???).
  • U nas jest plac zablaw i kostium kostium kąpielowy.
  • Pobaw się Duplo Piotrus :)

- Buduję z dupy, buduję z dupy

8-}
  • @MonikaN a pijecie może czasem jebatkę? ;)
  • czym się zajmuje mój matematyczny prawie 6.latek jak robi cudaku?
  • Rozwiązuje sudoku, taką łamigłówkę matematyczną?
  • Mój dziesięciolatek, z dużym prawdopodobieństwem, nazwałby to podobnie.
  • Nie, ale często występuje u nas slowo pipa ;) oraz hura przez j.

Hura mi wystarczy, za jebatke podziękuję ;)
  • My pijemy hlapke ojocoja lub jode i się hujamy.
  • Hujamy mi się podoba.

Mama mnie dzis.hujala lol!
  • @malaga u nas była przed 16 laty. Do dzisiaj wszyscy pamiętają. Ciekawe dlaczego;-)
  • Ooo ooo. ... Może dzieci na huśtawce wołają głośno, na pół osiedla : huju, huju. :(|)
  • Ooo ooo. ... Moje dzieci na huśtawce wołają głośno, na pół osiedla : huju, huju. :(|)
  • Moj nie potrafił powiedzieć wujek tylko mowił hujek, wiec nauczyliśmy go mowić stryjek.
    Podziękowali 1Nika76
  • pieprzolniczka - w duecie z solniczką :)
  • Artur ogląda jakiś program i mówi "aleeeee brednie" na co Wiki "aleeeee jebnie"
  • Wczoraj poszliśmy na lody. Najmłodszy długo powtarzał smaki, jakie chce zamówić: smerfowe i panna cota. Podchodzi i mówi: smerfowe i kocia karma.
    Posikani byliśmy wszyscy, panie za ladą uciekły sie wyśmiać na zaplecze, po czym nałożyły młodemu ekstra porcję ;)
    Podziękowali 1Nika76
  • Wczoraj w Kościele najmłodszy dostał dychę na tacę ( bardzo rzadko on ma wrzucić). wrzucił pieniądze, usiadł, odetchnął i powiedział głośno " zapłaciłem "
  • @AB dziecko wierzące :)
    @asia dobrze być kreatywnym ;)
  • Nasza I.w tym roku nie biore się za sypanie kwiatkow ja chce nieść krzyż!ja mówię,że za ciężki a ona za mala a ona albo krzyż albo nic.Chodzi o taki duży Rozaniec co dzieci niosa.
  • Mała święta Teresa z Avila :) Co to będzie potem...
  • dobrze kombinuje w tym roku problem z kwiatkami ;) piwonie jeszcze nie zakwitły, kalina też nie dobrze że jeszcze cho trohę bzu jest;)

a tak to różaniec w rękę i nie trzeba kwiatów zbierać
  • My w tym roku pierwszy raz kwiatki będziemy sypać. Z wrażenia poszlysmy na próbę o dzień za wcześnie :)
  • ejj ja wlasnie sukienki wybielam.. peonii moze nie ma ale roze chyba sa dzikie i kwitnie roznych rzeczy sporo..
  • U nas piwonie juz kwitną:)
  • edytowano maja 2016
    są bzy czeremcha i przekwitniete tulipany ;)
    I stokrotki ;) ale ileż by ich trzeba na godzinę procesji b-(
  • ja mam ususzone biale roze z fa komunii..
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.