Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

moje dziecko powiedziało :)

17475777980197

Komentarz

• Uwielbiam ten wątek :D
  • Wczoraj rano ubralam sie w ubrania sobotnie, żeby zjeść śniadanie i nakarmić najmlodsze dziecię. Po zrobieniu porannych niezbędników planowalam wyszykowac się do kościoła. Kiedy Michas (5lat) zobaczyl mnie w tych ubraniach zapytal
    - czemu dzis zalozylas tą samą spódnicę co wczoraj? Wygladasz jak KOCMOŁUCH!
    Podziękowali 1Nika76
  • Córka podnosi głowę znad książki. Mamo, co to jest muł? Ja: to potomek klaczy i osła. Córka kręci głową i mówi, że dziwne. Zaczynam dalej wyjaśniać. Córka: To bardzo dziwne. Tu jest napisane: muł spływa rzeką do oceanu.
  • Mój trzylatek to wielki fan motoryzacji wszelkiej.

Ostatnio zdenerwowałam się, bo wybiegł na ulicę. Mówię: "Mogłoby Cię auto przejechać! I już by cię nie było! A ja bym się zapłakała!"

Syn, nieco zaskoczony tematem śmierci: "A gdyby ciebie auto przejechało to też by cię nie było i ja bym za tobą tęsknił." I dodaje z rozmarzeniem: "Albo tramwaj... Albo autobus... Albo metro!"
    Podziękowali 1quoda
  • :)) @Bagata no coś musi zadziałać hihi

• @Bagata... no ja umarlam ze smiechu hehehe
  • Mój syn jest mistrzem argumentacji:

"Kup mi nowy telefon! Mam najgorszy w klasie! Jest tak wolny, że już dawno kupę zrobię a on mi jeszcze gry nie załadował"
  • 3latka ogladajac slimaki po deszczu:
    "To sią slimaki golasy.wsedzie golasy"
  • @Cart&;Pud daj mu kilka łyżek kakao to telefon wygra wyścig ;)
  • @Wela, ale wtedy pozostałe 6 osób zakwitnie pod drzwiami jedynej łazienki ;)
  • O matko jak tu sie smiac jak nie ma podziekuj. Hehehe... no padam.
    I z komorki
    I z hipopotama
    I z B12
  • Wiki zobaczyła że Adamowi smaruje okolice męskie maścią ,pobiegła do drugiego pokoju,rozebrala się ,pobiegła do męża i wola "tato posmaluj mi siusiaka!tato natychmiast!"
    Mina męża bezcenną!
  • tak mocno uderzyłem, że twarz jej odpadła!
    i skrzydełko.
  • Wracamy z przedszkola, leci samolot...
    -mamo... musimy narobić na samolot !
    - /:) co zrobić???
    -narobić na samolot!
    -... ZAROBIĆ??? Chcesz kupić samolot?
    -taaak :\">
    K
  • Córka 2letnia biega z głową nakryta kocem i w pewnym momencie przestraszona wola do ojca - tato pomoci mnie nie maaaa.
    Podziękowali 1quoda
  • dwulatka sieci neuronowe się przegrzewają:
    "stola, stola! niech... zyje... nam! jesce raz, jesce raz zucisz, będzie kara!"
  • Mlody (druga klasa) pisal klasowke z religii. Na pytanie, po co jest szatka chrzcielna, odpowiedzial:

Zeby dziecko nie zmarzlo!

Chyba sobie te klasowke zachowam...
  • Uwielbiam ten wątek!
  • Moje dziecko będąc w drugiej klasie stwierdziło że pierwszymi ludźmi byli Janusz i Agata.
  • U nas najpierw była Arka Małego potem Arka Nowego teraz jest Arka Nołego
  • edytowano czerwca 2016
    Szykujemy się dzisiaj na Chrzciny. Mój mąż zniknął w łazience, a ja w tym czasie prasuje, starając się ochronić deskę do prasowania przed Felą i Himkiem, którzy się bawią w "Piotrusia Pana" i co i rusz przenosząc Kośkę, która stoi przy mojej nodze, wyje i ciągnie za kabel od żelazka. W końcu, zdenerwowana, mówię do Feli:
    Ja: Fela, idź do ojca i powiedz mu, że jak natychmiast stamtąd nie wyjdzie, to biorę z nim rozwód!
    Fela idzie pod drzwi łazienki i krzyczy:
    F: Tata, mama mówi, że jak nie wyjdziesz z łazienki, to bierze... (przerwa, do mnie) Mama, co to było??? A! (do ojca) To bierze się za rozród!
    Podziękowali 2quoda Nika76
  • Uważaj ! Bo jeszcze Twój Maz na poważnie to weźmie =))
  • :D :D :D
    i jak to można skomentować? :p
  • Żeśmy się turlali ze śmiechu dobre 15 minut :D
    Podziękowali 1Nika76
  • @Haku jestem fanka tekstów Feli :) :) :)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.