@Prayboy Uważam, że to bardzo źle, że ten marsz zorganizowali ludzie związani z PO, ale tam szli różni ludzie. Napisałam do jednej aktorki, która wstawiła na insta relacje z tego spaceru na ten temat, że wprawdzie nie jestem za opozycja, ale rozumiem czemu się zjednoczyli i życzyłam jej dobrego, chociaż poglądy ona ma odmienne od moich.
Nie chciałam już jej burzyć nadziei, że ten marsz nic nie da, ale rozumialam ogólne niezadowolenie z sytuacji. Bo świta z PO to oszuści, ale obywateli bym tak źle nie oceniała, bo tam było 300 tys osób i oprócz tych, którzy atakują innych w necie, są fanatykami Tuska byli też pewnie pozytywni ludzie.
Co do frekwencji na marszu... jechałem przed chwilą A 2 w stronę Poznania.. cały ciąg autokarów z wielkopolski czyli zagłębia PO..w Warszawie samych urzędników z ratusza z rodzinami 40 tys.
@Prayboy Uważam, że to bardzo źle, że ten marsz zorganizowali ludzie związani z PO, ale tam szli różni ludzie. Napisałam do jednej aktorki, która wstawiła na insta relacje z tego spaceru na ten temat, że wprawdzie nie jestem za opozycja, ale rozumiem czemu się zjednoczyli i życzyłam jej dobrego, chociaż poglądy ona ma odmienne od moich.
Tak, było też kilku.moich znajomych, nie interesują się polityką po prostu nie lubią PiS...
Ja napiszę coś trochę myślę nawiązujące do wątka i marszu, że ludzie się żrą między sobą z powodu polityków, którzy mają ich za przeproszeniem w dupie. To, że ktoś nie popiera Pisu i sobie poszedł na marsz, to nic złego, gdyby był protest anty PO, to też nic złego. Źle zachowują się politycy, którzy tylko mówią, czego to nie zrobią, a wychodzi jak wychodzi. Polacy, jacy by nie byli, zasługują na normalność, a nie skłócanie ich przez TVP czy TVN oraz Tuska i Kaczyńskiego.
No jak na marsz nienawisci buahaha to zupełnie spokojnie było Nawet jednego marnego mieszkania nikt nie podpalił. Oj jak się szczujnia produkuje cały dzień i jak pięknie klamie
No jak na marsz nienawisci buahaha to zupełnie spokojnie było Nawet jednego marnego mieszkania nikt nie podpalił. Oj jak się szczujnia produkuje cały dzień i jak pięknie klamie
Paski w tvpis paniczne. Cudnie, widać, że się boją.
@DaddyPig Piszesz tak, jakby to był grzech czy coś nielegalnego, być przeciwko partii rządzącej. Byli tam i chamy i prostacy, ale i zwyczajni ludzie.
Oj. Na marszach Bąkiewicza to wyłącznie kulturka i patriotyzm wysokich lotów. Nie to co dzisiejszy pełen radości i uśmiechu spacer pił miliona ludzi
Nie umiem wklejać i chyba mi się nawet nie chce szukać kwiatków np z Bąkiewiczowych imprez ale DaddyPig to chyba pozazdrościł tvpis i chce pokazać,że umie wyszukać najgorsze zło i może robić paski dlatvpinfo
Nikt nie zamierza na nich krzyczeć. Dzięki Kaczyńskiemu możecie demonstrować, urządzać zgromadzenia, bluzgać na rządzących i nikt Wam kopa w twarz nie sprzeda.
@DaddyPig Przeklinanie nie jest okej, ale każdemu się zdarza, ja też czasami użyje brzydkiego słowa, chociaż fakt faktem, trochę chyba było wulgarnych plakatów czy wpisów w necie.
Są osoby, które nie lubią PiSu, bo np sa przedsiębiorcami i mają dość obciążeń, nie zależy im na zasiłkach. Są osoby, które nie chcą płacić 150 złotych za kawałek kiełbasy i kilka innych produktów spożywczych. Nawet są katolicy, którzy mają ich dość, jak ja, bo mimo naprawdę dobrych rzeczy, które zauważam, ośmieszają instytucję Kościoła. Nie mówiąc o marnowaniu pieniędzy na TVP, wybory kopertowe zamiast bardziej wspomoc rodziny z dzieckiem niepełnosprawnym, refundować więcej leków. @DaddyPig
Ja bym nie poszła pod takimi hasłami. Tak samo jakbym nie poszła za piorunami nawet gdybym się z nimi zgadzała. Hasło ***** *** i wypier..... To sorry nie moja estetyka. Nie popieram rewolucji. Żadnej.
Ale fakt, ma co się tvpis musiało postarać żeby wyłapać tylko to. A ja serio nie wierzę,że ktoś uwierzy,że tylko takie słowa tam padały. W 500 tys tłumie trudno by wszyscy zachowywali się jak na nabożeństwie
Komentarz
Albo masz inflację, albo bezrobocie. Co wybierasz?
Nawet jednego marnego mieszkania nikt nie podpalił.
Oj jak się szczujnia produkuje cały dzień i jak pięknie klamie
Nie to co dzisiejszy pełen radości i uśmiechu spacer pił miliona ludzi
Nie umiem wklejać i chyba mi się nawet nie chce szukać kwiatków np z Bąkiewiczowych imprez ale DaddyPig to chyba pozazdrościł tvpis i chce pokazać,że umie wyszukać najgorsze zło i może robić paski dlatvpinfo
To policjanci kopiący ludzi ma marszu w czasie rządów tych którzy zorganizowali obecny marsz. Byłem świadkiem tych wydarzeń .
A ja serio nie wierzę,że ktoś uwierzy,że tylko takie słowa tam padały.
W 500 tys tłumie trudno by wszyscy zachowywali się jak na nabożeństwie
marsz żywych trupów