Gdybym komuś zawalił to piszcie mi tu śmiało. Coś mi znowu poczta szwankuje i nie dostaje maili. Prawdopodobnie od czwartku. Jest mały poślizg z Układanką Polską i nie wiem co robic z tymi co ją domówili do dodatków Carcassonne....
A takie małe pytanie techniczne. Listonosze donosza czy zostawiają awizo? Bo u nas pierwszy raz przynoszą a jak nikogo nie ma to zostawiają awizo ale podobno są miejscowości gdzie się to noszenia paczek nie wzdrygają i przynoszą tylko awizo.
Nie, tylko odłożyć... bo ja po następnej pensji będę mogła zapłacić, czyli za 28 dni. A ten pierwszy wyślij, jak będzie gotowy. Bo, jak rozumiem, będzie gotowy niedługo? Jeśli problem jest większy, to możesz wysłać to, co jest, a układankę dołożyć za miesiąc.
Prosba. Dostałem kilka maili niestety nie moge odpowiadac (chyba) bo mi develoi wielodzietni not coś tam i musze wyszukiwac osobe i pisac jej pw z wielodzietnych. Gdyby ktoś nie dostał odpowiedzi, a pytania były od prywatnych do biznesowych do prosze o ponowne przesłanie z podaniem swojego maila bo juz sie pogubiłem.
Ostatnio byłam na targach gier gdzie można było je testować:)
Graliśmy w super farmera - bardzo fajna!! (choć grając w dwójkę momentami wydawało się, że gra nie ma końca - ciągłe powroty do punkty wyjścia )
Potem zaproponowali nam Cartagenę- na początku średnio mi się podobała, ale po jednej partii bardziej obczaiłam co i jak i okazało się, że fajna (trzeba strategicznie rozgrywać)
niestety grafika nie wiem, na ile może być atrakcyjna dla dzieci- zwłaszcza kolorystycznie.
Komentarz
Jest mały poślizg z Układanką Polską i nie wiem co robic z tymi co ją domówili do dodatków Carcassonne....
Raz jednak przynieśli paczkę, bo ktoś w domu był.
@Arletta - możemy się umówić na Carscassonne
Rój http://kopec24.pl/product.php?id_product=317 ciężko popsuc jak ktos wspominał ale gubi sie jak wszystko.
Ech, się nacapierzyłam na weekend z grami... trza będzie pójść do takich, co już mają...
Ja wiem, że to nie Twoja wina.
Widze ten koszyk. Połączyc je?
No to patrz na to tylko nie pytaj mnie o reguły
Faunorój
@szczurzysko wczoraj o 21.32 paczka wyszla z Neuenstein